Sidste nyt

Netto flytter til nye større lokaler


Der er lagt op til et brag af en åbningsfest, når Netto fejrer åbningen af den nye flotte butik, beliggende Ved Stationen 4 i Ishøj.Den gamle butik lukker ned lørdag den 11. august klokken 16 og den nye butik slår dørene op torsdag den 16. august klokken 8.

Butikken flytter ned ved det nye Ishøj Bycenter, tæt på stationen, hvor en hel ny Netto butik er bygget. Der er gode parkeringsforhold ved Netto butikken i Ishøj, idet der er ca. 80 p-pladser.

 

Den nye butik har et areal på 1220 m2, så den er 437 m2 større end den gamle butik. Den nye butik fremtræder lys og indbydende, og der bliver bl.a. en stor og flot frugt & grønt afdeling.
Det er butikschef Richard Westh-Jensen på 31 år, der står i spidsen for butikken. Richard startede i 2002 som salgsassistent i Netto på Nrd. Frihavnsgade, herefter kom Richard Westh-Jensen til Netto i St. Kongensgade som souschef, efter 2 år blev Richard udnævnt til butikschef i samme butik. Richard arbejdede sig forsat op gennem systemet og bliver i 2012 tilbudt den nye butik i Ishøj, så det er en erfaren butikschef som nu ser frem til at skulle åbne en hel ny Netto butik i Ishøj, efter endt flytning.

 

Richard Westh-Jensen fremhæver, at han er stolt over personalet i butikken.

– Vi har et rigtig godt team, og vi glæder os alle til at byde kunderne velkommen og vise dem den flotte nye butik, fortæller han.

På selve åbningsdagen, torsdag den 16. august, spiller Nettos jazz-orkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og rundstykker udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være lækre smagsprøver og mange attraktive åbningstilbud.

På åbningsdagen torsdag den 16. august holder Netto i Ishøj åbent kl. 8-22, hvor den gør alle hverdage, mens der lørdag og søndag er åbent fra 8-20. Det er borgmester Ole Bjørstorp der vil stå for den officielle indvielse af butikken, idet han kommer forbi, og klipper snoren.

Kilde: sn.dk