Sidste nyt

Rema 1000 genåbner


Nogen gange er det godt at undvære, for at vide, hvad man har. Det har Rugkobbelcentrets kunder måttet sande de seneste uger, hvor Rema 1000 har holdt lukket i hele fire uger.

Forretningen er nemlig ved at blive totalrenoveret, og det betyder blandt andet, at gulvet vil være flisebelagt, der er installeret ny belysning og kølekapaciteten udvidet – og så er der intet mindre end hele 200 kvadratmeter mere for kunderne at boltre sig på, når forretningen genåbner torsdag, den 16. august.
Kunderne følger med i processen

“Bevæger jeg mig udenfor forretningen, er der mange, som gerne vil snakke. De savner at handle her og glæder sig til, at vi kommer på plads igen. Jeg plejer at tage dem med indenfor, for at vise tegningerne over, hvordan forretningen kommer til at se ud,” fortæller butikschef Charlotte Nielsen med et smil.
“Butikken var slidt og det var på høje tid, at det blev vores tur til at få ny forretning. Der er rift om kunderne indenfor detailhandlen, og selvom vi gør meget ud af service her på stedet, så skal forretningens fysiske tilstand også kunne følge med. Og det kommer den til nu. Jeg kan allerede nu afsløre, at det bliver rigtig godt. Vi har fået meget mere fryseplads og fordobler kødafdelingen. Indenfor Rema satser vi i forvejen på kød, så på sigt vil vi kunne tilbyde mere økologisk kød her i butikken. Også frisk fisk vil der være endnu mere af.”

Roser til kunderne på åbningsdagen

I denne uge kommer Charlotte Nielsens ansatte tilbage, for at fylde op på hylder og reoler. Men inden da vil der være møder med nøje instrukser om, hvor varerne skal placeres henne.

“Kunderne kommer til at lede lidt efter varerne de første 14 dage, for tingene kommer ikke til at stå der, hvor de plejer. Til gengæld vil de være placeret i logisk rækkefølge, så de følger indkøbssedlen. Og skulle der være problemer med at finde noget, så er vi mere end klar til at guide kunderne igennem den nye butik.”
Når den nye butik i Rugkobbelcentret åbner torsdag, den 16. august klokken 8, vil der være roser til de første 100 kunder.

Kilde: lokalavisen aabenraa.dk