Sidste nyt

Hadsten med ny købmand


Carsten Lindberg er den nye købmand i SuperBest Hadsten, der skal løfte arven efter Jørgen Christiansen. Den uddannelsesmæssige baggrund har han til fælles med sin forgænger – Carsten Lindberg er uddannet butiksslagter.

Han er født op opvokset på Sjælland, og efter en periode som slagtermester blev han varehuschef på Frederiksberg.

Siden fulgte en række andre topjobs, vi nævner i flæng:

Chef for Bilka Hundige, indkøbschef med frugt og grønt som ansvarsområde i Dansk Supermarked. Desuden har han arbejdet med indkøb til Magasins Mad & Vin-afdelinger, han har været varehuschef for Føtex i Herlev, og senest har Carsten Lindberg arbejdet i indkøbsafdelingen i SuperBest-kædens hovedkontor.

Og nu kan han så tilføje: Købmand i SuperBest i Hadsten.

– Man siger jo ikke nej til en spændende udfordring, siger 55-årige Carsten Lindberg, der synes godt om forretningen i Hadsten Centret.

– Det er en flot butik, og så har den et rigtig godt aktiv: En stor skare af loyale og dygtige medarbejdere, siger han om de cirka 45 medarbejdere.

Bopælen hedder fortsat Vejle, hvor han bor med sin kone, Pernille Krøyer. Hun er – i parentes bemærket – født og opvokset i Hadsten. I dag ernærer hun sig som salgschef i Plantorama-kæden.

Har du nogle planer for SuperBest i Hadsten Centret?

– Kæden kigger lige for tiden på, hvordan butikken kan udvides. Vi har cirka 1000 kvadratmeter og kunne godt bruge 600 kvadratmeter yderligere. Så det bliver undersøgt lige nu, hvad der kan lade sig gøre, siger Carsten Lindberg.

– Derudover er fokusområdet frugt, grønt og kød – og så naturligvis vin. Det er de varer, vi skal profilere os på, det er her vi står stærkt, siger Carsten Lindberg

Mad ud af huset fylder også meget i SuperBest i Hadsten, og det skal det fortsat gøre. Også selv om aftalen med Café Sløjfen udløber 1. september.

– Vi beholder mad ud af huset, men vi stopper i Café Sløjfen 1. september. Vi vil koncentrere os om det, vi er gode til – nemlig salget og madproduktionen her i forretningen,« siger Carsten Lindberg, der føler sig helt tryg ved at overlade en stor del af ansvaret til de ansatte.

– Jeg har heldigvis nogle rigtige gode folk i form af slagtermester Lars Skovgaard Laursen og nogle rutinerede delikatessepiger. De er nærmest på fornavn med kunderne og har en stor erfaring og rutine, som jeg sætter stor pris på, siger Carsten Lindberg.

Selv vil han gøre meget ud af at være synlig i butikken – både for medarbejdere og kunder.

»Jeg er ikke typen, der trives ved et kontor foran en computer. Jeg vil ud blandt folk, sludre med dem og høre, hvad der rører sig,« siger Carsten Lindberg.

Efter fyraften er den store fritidsinteresse cykling.

»Jeg har kørt 6.200 kilometer på cykel i år indtil nu,« siger købmanden, der glæder sig til at sige goddaw til kunderne.

»Min dialekt afslører nok, at jeg er udenbyes fra,« griner Casten Lindberg.

Kilde:  Favrskov Avisen