Sidste nyt

Høje Taastrup Torv får ny købmand


I fuldt sving. Den 1. august fik de ny købmand i REMA 1000 butikken på Høje Taastrup Torv. Den nye købmand i REMA 1000 butikken på Høje Taastrup torv er Martin Dehn. Her sammen med konen Bettina, der også er medarbejder og deres fælles søn Jacob på 2 ¾ år.Den nye købmand hos Rema 1000 er Martin Dehn, der er 41 år og som har 25 års erfaring i detailhandelsbranchen, senest tre år som souschef i REMA 1000 i Søborg og før da syv år som uddeler i Dagligbrugsen i Lyngby.

Han er meget fast besluttet på at lægge mange kræfter i at kunne fastholde butikken, som gennem de seneste år har ført en lidt omtumlet tilværelse med forskellige købmænd. Fx har han udvidet åbningstiden så der er åbnet alle ugens syv dage kl. 8-21. Så har han ansat konen Bettina, og de har begge planer om inden for et år at flytte til Skagensgade i Høje Taastrup, hvor Martin har en lejlighed.

Den nye købmand er nu i fuldt sving med at nyindrette butikken og gøre den til et attraktivt lokalt handelscenter. Han lægger dog ikke skjul på at han ærgrer sig over at planerne om en udvidelse på den modsatte side af torvet har måttet skrinlægges. Han har ikke opgivet håbet om, at butiksudvidelsen kan komme på tale, skønt det næppe bliver lige med det samme.

Kilde: Lokalavisen Taastrup