Sidste nyt

Slagter i Silkeborg lukker


Lars og Jytte Kjærby har valgt at lukke slagterbutikken på Nylandsvej. Nu er den sidste bøf langet over disken hos Slagter Kjærby på Nylandsvej i Silkeborg.Efter 31 år med slagterforretning har Lars og Jytte Kjærby valgt at lukke forretningen, som igennem de senere år har været drevet som et familieforetagende sammen med parrets datter og svigersøn, Anette og Jacob Kjærby.

Egentlig var det også meningen, at den næste generation skulle overtage den kendte forretning, men Anette Kjærby fik skadet en finger, så hun ikke længere kan arbejde i slagterforretningen. Da Jytte Kjærby står over for at skulle igennem en operation i skulderen, der skaber en del usikkerhed om hvornår, og om hun overhovedet kan vende tilbage til forretningen, tog Lars Kjærby beslutningen om at lukke.

– Vi har haft nogle fantastisk gode år i forretningen, og vi har haft mange gode og trofaste kunder, som vi har været utroligt glade for. Men hver ting til sin tid. Vi har da også kunne mærke, at der ikke længere er den samme trafik på Nylandsvej, efter Byens Brød og Føtex er flyttet til Nørrevænget, siger Lars Kjærby, som nu går på pension, og hans 61-årige hustru går på efterløn

Kilde: mja.dk