Stor event mod madspild


Torsdag den 9. oktober åbner miljøminister Kirsten Brosbøl Danmarks største event mod madspild på Rådhuspladsen i København.

 

Flere tusinde mennesker vil fra kl. 14 til 17 blive bespist med god gratis overskudsmad, ligesom der tillige vil blive budt på taler af Fødevareminister Dan Jørgensen, Overborgmester Frank Jensen, Generalsekretær i WWF Danmark Gitte Seeberg samt den danske Direktør af FN’s Miljøprogram UNEP John Christensen.

På eventen deltager bl.a. Hotel- og Restaurantskolen, Coop, REMA 1000, m.fl.

 

Sidste år har eventen bespist over 6.000 mennesker. Sammen Mod Madspild – United Against Food Waste er en del af nordisk event- række, som i 2014 afholdes i Finland, Island, Sverige, Norge og Danmark. Bag den danske event står Miljøministeriet og Miljøstyrelsen sammen med forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad – i samarbejde med EU’s største alliance mod madspild, FUSIONS.

Stop spild af mad