Sidste nyt

FYRET REMA 1000 SLAGTER GÅR IKKE FØR SAG ER AFGJORT

img-responsive

Slagter Allan Rasmussen, der i 15 år har været slagter hos Klaus Kristensen og Rema 1000 på Holstebrovej i Skive, kører lige nu på sin sidste måned i forretningen.
Det er ledelsen i Rema 1000-koncernen i Danmark, der har presset købmand Klaus Kristensen til at opsige Allan Rasmussen, da alle butikker i landet skal ligne hinanden og have det samme udvalg.

Allan Rasmussen er blevet opsagt med virkning fra 1. februar, men alligevel er han måske at finde i butikken – også efter den dato.

– Jeg kører en sag mod Rema 1000 i øjeblikket. Det handler blandt andet om nogle ting i opsigelsen og noget erstatning, men af min advokat er jeg blevet rådet til at fortsætte med at arbejde, indtil sagen er afgjort, så det gør jeg formentlig, siger Allan Rasmussen.

Ledelsen i Rema 1000 Danmark har ingen kommentar til, at Allan Rasmussen har planer om at fortsætte som slagter efter aftrædelsesdatoen.

Tidligere har købmand Klaus Kristensen udtalt til Folkebladet, at det ikke var hans beslutning at opsige Allan Rasmussen, da samarbejdet fungerer rigtig godt.

Kilde: skivefolkeblad.dk