Sidste nyt

DANISH CROWN PRÆSENTERER NYE KØDKONCEPTER TIL MENY

img-responsive

Der blev stegt gode bøffer og skabt stærke kunderelationer, da Danish Crown Beef for nylig var medvært for en inspirationsdag for 170 Meny-slagtere, delikatesseledere samt indkøbere og kædefolk fra Dagrofas bagland på Slagteriskolen i Roskilde.– Dagen må absolut betegnes som en succes. Blandt andet fordi Danish Crown Beef som leverandør af oksekød får lov til at komme så tæt på sine kunder, at vi har opbygget et partnerskab, hvor vi hjælper en dagligvarekæde med at skabe differentiering og merværdi i kategorien. Det er unikt og dejligt at være med til at skabe den slags, siger Claus Hein og nævner endnu et plus ved den gode relation til Meny.
Blandt de tilfredse deltagere var Kate Hummelmose, produktchef for ferskvarer i Dagrofa.
– Vi havde en fantastisk dag sammen med slagterne. Nu bliver det stort at få de nye koncepter med oksekød til at leve i vores butikker, så vi kan give kunden et møde i køleboksen på et højt og ens niveau. Denne del bliver kun stærkere, når vi gør det sammen, siger Kate Hummelmose.

Kilde: fodevarefokus.dk