Sidste nyt

FRILAND HÆDRET MED EUROPÆISK PRIS

img-responsive

 

Friland er blevet tildelt den europæiske Corporate4Animals-pris for sit store arbejde med at sikre bedre dyrevelfærd i produktionen af FRILANDSGRIS® og Friland økologiske grise.

 

Den europæiske sammenslutning af dyreværnsorganisationer, Eurogroup for Animals, har i dag tildelt Friland A/S årets Corporate4Animals-pris.

Eurogroup For Animals begrunder prisen til Friland med virksomhedens arbejde for dyrevelfærd i 25 år. Samtidig fremhæves Frilands gennemsigtighed, den gode forbrugerkommunikation og den tætte kontakt til Dyrenes Beskyttelse og landmændene, som er mulig, til trods for at Friland er Europas største økologiske kødselskab.

I Friland er man meget glad for at modtage prisen.

– Dyrevelfærd står højt på agendaen hos vores Frilandmænd og alle andre i og omkring Friland. Prisen er et skulderklap til Frilandsleverandører for den ekstra indsats, som arbejdet med dyrevelfærd kræver i dagligdagen. Derfor er vi enormt stolte over at få denne anerkendelse i dag, siger Frilands direktør Henrik Biilmann.

Corporate4Animals bliver hvert år givet til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at forbedre dyrevelfærden i Europa. Dyrenes Beskyttelse nominerede som som medlem af Eurogroup for Animals Friland A/S.

– Vi har valgt at nominere Friland, fordi vi ønsker at anerkende det store arbejde, Friland har gjort og stadig gør for at sikre bedre dyrevelfærd i produktionen af FRILANDSGRIS® og økologiske grise fra Friland, siger direktør i Dyrenes Beskyttelse Britta Riis og fortsætter:

– Friland var sammen med Dyrenes Beskyttelse med til at udvikle konceptet bag FRILANDSGRIS® i 1992 og har på den måde været frontløber i forhold til at hæve barren for dyrevelfærd i Danmark. Det fortjener selskabet stor ros for.

Kort om Friland:

Friland har eksisteret siden 1992 og er Europas største økologiske kødselskab. Friland er en del af Danish Crown og sælger grise- og oksekød fra landmænd, som arbejder med produktion af FRILANDSGRIS®, FRILAND KØDKVÆG og FRILAND LIMOUSINE® i frilandskoncepter samt økologisk drift af kvæg og grise under konceptet FRILAND ØKOLOGI.

Kilde: Friland