Sidste nyt

AFSKÅRET DYREHOVED FUNDET PÅ VEJ TIL KØBMANDEN

img-responsive

Tirsdag aften, da 49-årige Søren Garder Brask kastede sig på cyklen for at nå ned til den lokale købmand i Hune inden lukketid, gjorde han et mildest talt makabert fund.

For lige dér i kanten af Højmarksvej lå et afskåret dyrehoved fra et rådyrkid. Han standsede cyklen for at kigge nærmere på det og kunne konstatere, at det stadig var varmt. Det skriver TV2 Nord.

Ubehageligt til mode cyklede han resten af vejen til købmanden, sikrede sig en ekstra plasticpose ved kassen, og på vej tilbage til sommerhuset, samlede han dyrehovedet op og tog det med hjem i posen.

– Jeg havde ikke lyst til at se det. Overhovedet ikke. Samtidig undrede jeg mig meget, for det var tydeligt, at hovedet var skåret af og ikke gnavet af, som en ræv for eksempel ville gøre det. Men der var ingen spor efter noget omkring hovedet. Det var bare blevet smidt, fortæller Søren Garder Brask til TV2 Nord.

Han ringede straks til Nordjyllands Politi, men både tirsdag aften og igen onsdag formiddag fandt han det svært at komme igennem til stationen i Hjørring. Til sidst fik han dog indgivet sin anmeldelse til en anden afdeling, men forventer ikke, at politiet stiller med sporhunde og det helt store udstyr i sommerhusområdet ved Blokhus.

– De har indtil videre bedt mig om at beholde hovedet i fryseren. Så må vi se, om der sker noget i sagen, siger Søren Garder Brask.

Kilde: TV2 Nord